Staying FRSH

RE-SCENT YOUR SLABS & PUCK

Fris blijven

Een frisse plaat houdt zijn geur doorgaans 8 tot 10 weken vast, afhankelijk van; hoe gevoelig je bent voor de geuren, de omgevingstemperatuur, of je vaak met de ramen naar beneden rijdt, of de grootte van je auto.

Sommigen zeggen dat het maar 3 weken duurt, anderen melden 20+ weken. Hoe dan ook, het is eenvoudig om je frshslab opnieuw te laten ruiken!

Hoe geur je je frisslabs opnieuw?

Verwijder de frshslab uit uw auto om ervoor te zorgen dat u geen olie druppelt op ongewenste plaatsen. Vanaf hier heb je twee opties: leg het op een plat oppervlak met een servet eronder of stop het in een plastic zak. Breng 5 - 10 druppels aan op uw verse plaat, totdat deze gelijkmatig is bedekt - U kunt naar wens meer of minder olie toevoegen. Zodra het hout de olie volledig heeft opgenomen of verzadigd is, kun je het weer in je auto hangen.

Opmerking: vermijd overtollige olie op uw verse plaat. Gebruik een servet om het hout indien nodig droog te deppen voordat je het weer in je auto hangt!

Hoe geur je je frshslabs puck opnieuw?

Haal de puck uit je auto om ervoor te zorgen dat er geen olie op ongewenste plekken druppelt. Spuit met het deksel open 5 - 10 druppels op het hout. Dat is alles, u bent klaar om het terug in uw auto te plaatsen.

Opmerking: vermijd plaatsingen die meer dan 45* schuin staan ​​of uw frshslabs-puck omkeren, zodat de olie binnenin niet in ongewenste gebieden sijpelt.